Elke bedrijfsruimte in een onderneming heeft zijn eigen sfeer nodig. De plekken waar gewerkt wordt, worden ingericht met als doel een productief werkklimaat te bevorderen. Ontvangstruimtes voor gasten en zakenpartners dienen deskundigheid en professionaliteit uit te stralen. Een kantine of ontspanningszaal profiteert daarentegen weer van een vriendelijke ambiance, waarin het personeel zich weer op kan laden voor de volgende ronde.

Veelzijdige webshops als Gallerix bieden de mogelijkheid om met lage kosten een bedrijfspand van overtuigende decoratieve elementen te voorzien. Dit zijn enkele van de meest populaire kunst- en displayproducten.

Fotowanden vol inspiratie

Een fotowand is een collectie van lijsten die qua vorm en grootte bij elkaar passen. In elke lijst kan een aparte foto worden geschoven, welke later eventueel weer vervangen kan worden. Zeker een bedrijf dat visueel aantrekkelijke eindproducten aflevert profiteert van één of meer fotolijsten van Gallerix. Hierin kunnen foto’s van de bestemmingen van een reisbureau worden geplaatst, of de gereedschappen die een werkplaats aflevert. Ook plaatjes van een geslaagde trouwerij door een evenementenbureau horen hierin thuis, net zoals de meest prestigieuze projecten van een architectenbureau. De medewerkers zullen zich elke keer dat ze langs zo’n fotowand komen weer even realiseren wat hun harde werk concreet oplevert en er hopelijk nieuwe inspiratie door krijgen.

Populaire posters voor de verstrooiing

Een kale, witte personeelsruimte is geen plek waar het personeel met plezier zijn pauzes door zal brengen. Geef de ontspanningsruimte van het bedrijf liever een sfeer die ze herinnert aan hun vrije tijd en die hen even uit het drukke businessklimaat haalt. Bij Gallerix zijn er posters te koop van populaire beroemdheden, iconische vakantiebestemmingen en mooie stadsgezichten. Zulke wandbekleding zorgt ervoor dat je personeel zich meer thuis voelt op de werklocatie en biedt ook gelijk een aanknopingspunt om een praatje te beginnen tijdens de koffiepauze.

Zorgvuldig gekozen kunstwerken voor spreekruimtes

Stoere posters hebben dan weer geen plek in de bedrijfsruimtes die voor min of meer formeel overleg worden gebruikt. Het doel van de inrichting aldaar is om een (potentiële) partner, sollicitant of manager de impressie te geven dat het bedrijf alle touwtjes in handen heeft. De beste manier om zo’n vakkundige ambiance te creëren, is door een beperkt aantal reproducties van stijlvolle kunstwerken op te hangen. Bij Gallerix zijn bijvoorbeeld kleine en grote posters te koop van abstracte kunstwerken, welke niet alle aandacht van de toeschouwer opeisen, maar een overlegruimte op subtiele wijze aantrekkelijker zullen maken. Ook platen met vintage art, fotokunst in zwart-wit en waterverfschilderijen in sepiatonen creëren de gewenste uitstraling in deze vertrekken: subtiel, maar toch inspirerend en stimulerend.

galore