Sinds de komst van de smartphone zijn er ook tal van beschermende telefoonhoesjes op de markt gebracht voor degenen die hun telefoon graag heel en krasvrij willen houden. Inmiddels is de smartphone niet meer weg te denken uit onze maatschappij: de meeste mensen dragen een dergelijk apparaat immers altijd bij zich. Het is dan ook niet zo vreemd dat telefoonhoesjes voortdurend aangepast worden aan de allernieuwste trends. Sommige mensen passen hun hoesje zelfs aan hun outfit aan! Hieronder worden daarom de laatste trends op het gebied van telefoonhoesjes besproken.

Do’s

Voor de echte fashionista’s onder ons is het wellicht een leuk idee om de laatste modetrends omtrent telefoonhoesjes te volgen. Een van die trends is om een opvallend telefoonkoordje te gebruiken, het liefst een die matcht bij onze outfit. Een telefoonkoordje is ideaal voor diegenen die hun telefoon weleens laten slingeren of uit hun handen laten vallen. Deze koordjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen zodat de kans groot is dat we een leuk en passend exemplaar kunnen vinden. Een andere trend is om telefoonhoesjes te verfraaien met gouden accenten. Dit straalt een zekere luxe uit. Ook zijn de kleuren donkerblauw, marmerwit, roségold en donkergroen erg populair. Verder zijn er backcoverhoesjes verkrijgbaar waaraan een ring is bevestigd voor extra grip én een mooie uitstraling. Bovendien zijn dierenprints -zoals die van een zebra, tijger, panter of slang – nog steeds mateloos populair. Deze prints zijn overigens in alle kleurencombinaties te verkrijgen.

Don’ts

We kunnen er uiteraard ook voor kiezen om ons niet te houden aan de laatste trends. Er is echter wel een ‘don’t’ die gelukkig maar bij weinig mensen voorkomt. En dat is om helemaal geen telefoonhoesje te gebruiken. Een goed passend hoesje ziet er niet alleen mooi uit; het beschermt onze mobiele telefoon ook tegen eventuele valschade en vuil van buitenaf. Voor de mensen die graag het originele uiterlijk van hun smartphone willen tonen zijn er doorzichtige hoesjes verkrijgbaar zodat het logo op de achterkant te allen tijde zichtbaar blijft. Zelfs aan de zogeheten ‘brokkenpiloten’ is gedacht: er zijn namelijk ook speciale telefoonhoesjes voorhanden die veel weg hebben van een bumper en die vrijwel alle klappen kunnen doorstaan. Deze telefoonhoesjes zijn misschien wat minder fashionable, maar ze zijn uitermate praktisch en doen uiteindelijk precies waar een telefoonhoesje voor bedoeld is.

galore