Article 3

Soms zie je met alle verschillende accounting programma’s door het bos de bomen niet meer. Er zijn er tegenwoordig zoveel die elk hun eigen sterktes hebben maar vaak zo hard op elkaar lijken dat het moeilijk is om er eentje te kiezen waarmee je aan de slag wilt gaan. Hieronder staan alvast twee van onze favorieten.

Freshbooks
Freshbooks is een award winnende financiën en accounting programma en een van de beste cloud platformen voor eigenaars van kleine ondernemingen. Het is momenteel houder van de FinancesOnline’s Best Accounting Software Award voor 2017. Freshbooks laat je eenvoudig facturen maken en ingeven van op elk apparaat. Ook geeft het een makkelijk overzicht van al je inkomsten en uitgaven en kan je je bank linken zodat al je uitgaven er automatisch in komen te staan. De meerdere functionaliteiten zoals tijd meten per project en voorstellen maken en voorschotten afhandelen maken het alleen maar aantrekkelijker.

Yuki
Yuki is een redelijk nieuw platform dat bedrijfseigenaars met een zelfstandige accountant koppelt. Deze accountant zal voor je werken zoals een gewone boekhouder. De prijs wordt bepaalt door het aantal facturen dat je verstuurt per maand. Hier kan je lezen over wat anderen er hebben over te zeggen.

galore